Numiri de asistenţi spirituali pentru Acţiunea Catolică

Conferinţa Episcopilor Catolici din România reunită în sesiune plenară în perioada 18-20 septembrie 2017 la Iași:

  • a confirmat Preşedintele ales al Acţiunii Catolice din România, în persoana D-nei ANCA FRONA, aleasă în cadrul Adunării Generale a Acţiunii Catolice din România, desfăşurate la Traian (jud. Neamţ), în perioada 11-13 noiembrie 2016;
  • a numit, pentru următorul mandat, Asistentul Spiritual General şi Asistenţii Spirituali pentru cele trei sectoare după cum urmează: Pr. Felix Roca (Dieceza de Iaşi), Asistent spiritual general al Acţiunii Catolice din România pentru un nou mandat de trei ani; Pr. Cristian Langa (Eparhia de Cluj-Gherla), Asistent Spiritual pentru sectorul adulţi al Acţiunii Catolice din România pentru un nou mandat de trei ani; Pr. Ştefan Madarasi (Eparhia de Oradea), Asistent spiritual pentru sectorul tineri al Acţiunii Catolice din România pe o perioadă de trei ani; Pr. Paul Căliman (Dieceza de Iaşi), Asistent spiritual pentru sectorul copii al Acţiunii Catolice din România pe o perioadă de trei ani.

Mulțumim Pr. Florin Sescu și Pr. Anton Cioba pentru drumul parcurs împreună. Vă suntem recunoscători pentru timpul, energia și resursele investite în bunul mers al Acțiunii Catolice la nivel național.

Le urmăm bun venit în echipa Acțiunii Catolice la nivel national Părintelui Ștefan Madarasi și Părintelui Paul Căliman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *