Tombola ZMT 2021

Acțiunea Catolică din România lansează TOMBOLA ZMT 2021 care se va desfășura în perioada 21– 23 noiembrie 2021.

În acest an, pentru prima dată de la instituirea acesteia în 1985 de către Sfântul Papa Ioan Paul al II-lea,  Ziua Mondială a Tineretului se celebrează în Solemnitatea Cristos Regele Universului – duminică, 21 noiembrie 2021 la nivel local, în parohiile din întreaga lume având tema:„Ridică-te! Te pun martor al celor pe care le-ai văzut!” (cf. Fap 26,16)

Papa Francisc, în mesajul adresat pentru această celebrare le reamintește tinerilor: “Domnul, Biserica, papa, au încredere în voi și vă constituie martori în fața tuturor celorlalți tineri pe care îi întâlniți pe „căile Damascului” din timpul nostru” invitându-i să trăiască ca adevărați pelerini și nu ca „turiști ai credinței”! Să ne deschidem la surprizele lui Dumnezeu, care vrea să strălucească lumina sa asupra drumului nostru. Să ne deschidem ca să ascultăm glasul său, și prin frații noștri și surorile noastre. Astfel ne vom ajuta unii pe alții să ne ridicăm împreună, iar în acest moment istoric dificil vom deveni profeți ai timpurilor noi, plini de speranță!”

Acțiunea Catolică din România invită tinerii din grupurile parohiale AC, și nu numai, să participe la TOMBOLA ZMT 2021 care are ca premiu – un set de jocuri de grup în valoare de 500 lei. 

Ce trebuie să faci pentru a participa la TOMBOLA ZMT 2021?

21 noiembrie 2021 

  • Realizează o fotografie cu tinerii din parohia ta/grupul AC alături de preotul paroh/vicar sau asistentul spiritual al grupului de la celebrarea ZMT parohială ( poate fi o fotografie în biserică / în fața Bisericii / de la activitatea organizată de grupul de tineri pentru ZMT)
  • Fotografia trebuie să conțină un simbol al ZMT sau un pasaj din mesajul Sfântului Părinte pentru ZMT 2021

21 –  22 noiembrie 2021, până la ora 18.00

  •  Înscrie fotografia în tombolă de pe un cont de GMAIL completând linkul:    https://forms.gle/HhVb7Se2mjkymUwy7
  •  Toate fotografiile înscrise în tombolă vor fi publicate la ora 21.00 pe pagina de facebook a Acțiunii Catolice din România 
  • Dă TAG paginii parohiei / diecezei & eparhiei tale într-un comentariu la fotografie înscrisă de tine în concurs

23 noiembrie 2021

  • Fotografia câștigătoare va fi desemnată prin intermediul random.org

Atenție: Pentru a intra fi eligibilă asigură-te că toate elementele menționate mai sunt sunt în fotografie  

  • Grupul  de tineri ( cel puțin 5 tineri)
  • Preotul paroh/vicar sau asistentul spiritual al grupului
  •  Un simbol ZMT sau un pasaj din mesajul Sfântului Părinte pentru ZMT 2021

Așteptăm cu bucurie participarea voastră, convinși fiind că ZMT 2021 este ocazia potrivită să dăm mărturie despre credința noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.