Zilele Acţiunii Catolice 2009

Federaţia Acţiunea Catolică din România (ACRO) iniţiază în perioada 18 – 25 octombrie 2009 evenimentul naţional Zilele Acţiunii Catolice, acesta devenind deja o tradiţie în ultimii ani.

Prin acest eveniment naţional se doreşte o promovare a Acţiunii Catolice atât la nivel naţional cât şi la nivel local încurajându-se desfăşurarea de activităţi  de promovare, cunoaştere şi formare specifice acţiunii catolice.

Zilele Acţiunii Catolice din acest an vor avea ca motto: „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu” (Mt 6,33). Tema aleasă este: Pune-l pe Dumnezeu pe primul loc în viaţa ta! Fă parte din Acţiunea Catolică! Îndemnul adresat membrilor este acela de a căuta în toate acţiunile lor să răspundă chemării lui Dumnezeu de a construi împărăţia sa. Totodată Acţiunea Catolică doreşte să fie locul unde fiecare membru este ajutat să crească în viaţa spirituală. De aici se naşte şi invitaţia adresată celor care ne înconjoară de a face parte din asociaţia noastră.

ACRO  speră ca acest eveniment să fie şi o modalitate de promovare a propriei asociaţii şi o oportunitate de colaborare între cele trei sectoare de vârstă prezente în AC.

zac 2009_sigla_a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *