Zilele Acţiunii Catolice 2015

Un proiect de tradiţie al Acţiunii Catolice din România – Zilele Acţiunii Catolice – se vor desfăşura în acest an în perioada 18 – 25 octombrie 2015.

Zilele Acţiunii Catolice din acest an au tema „Să venim în întâmpinarea fiecărei persoane cu bunătatea şi duioşia lui Dumnezeu!” şi motto-ul „Lăudați-l pe Domnul pentru că este bun, pentru că veșnică este îndurarea lui!” (Ps 136).

Asociaţiile din cadrul Federaţiei sunt invitate, în cadrul Zilelor Acţiunii Catolice, să organizeze la nivel local activităţi în care să aprofundeze tema coresponsabilităţii în contextul Jubileului Milostivirii, să celebreze memoria Patronului federaţiei precum şi să propună alte iniţiative care să ajute membrii de acţiune catolică în trăirea credinţei şi la creşterea asociaţiei.

Vă dorim mult succes în realizarea acestui eveniment la nivel local şi să ne rugăm împreună ca Sfântul Ioan Paul al II-lea, patronul Acţiunii Catolice din România, să mijlocească pentru noi acele haruri necesare pentru a trăi şi mărturisi cu intensitate credinţa creştină.

Încredințăm toate iniţiativele din acest an asociativ rugăciunilor tuturor membrilor Acţiunii Catolice din România!

Vă rugăm să ne semnalaţi iniţiativele locale precum şi fotografii la adresa de email acro@actiuneacatolica.ro

RESURSE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *