Întâlnire de lucru a echipei sectorului tineri ACRO

În perioada 3-4 noiembrie 2012 , consilierii sectorului tineri al Acțiunii Catolice din Romania (ACRO) împreună cu Crina Horvat –vicepreşedinte sector tineri şi pr. Iuliu Muntean –asistent spiritual sector tineri, s-au reunit la Cluj-Napoca la sediul Asociaţiei Tineretului Român Unit -ASTRU Cluj, pentru a pregăti următoarea activitate la nivel naţional.

Întâlnirea s-a deschis sâmbătă, pe ordinea de zi s-a aflat pregătirea cursului de formare ce se va desfăşura anul viitor în perioada 18-21 aprilie și care va fi adresat în special tinerilor responsabili din asociaţiile care fac parte din ACRO.

Pe lângă momentele de lucru şi momentele spirituale, echipa sector tineri a avut bucuria de a se întâlni cu consiliul de conducere al ASTRU Cluj. Întâlnirea s-a încheiat, cu participarea la Sfânta Liturghie celebrată la Capela ,,Sfântul Iosif’’ din Piaţa Cipariu, alături de comunitatea locală.

Mulţumim ascociaţiei gază ASTRU Cluj pentru ospitalitatea cu care ne-a primit pentru buna desfăşurare a întâlnirii şi încredinţăm Acţiunea Catolică Mamei Cereşti pentru a o călăuzi în misiunea pe care o are în Biserică şi societate.

Adriana Ianuș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *