Consiliu Director ACRO

În perioada  februarie 19-22 februarie 2015 a avut loc întâlnirea Consiliului Director al Federației Acțiunea Catolică din România. Aceasta s-a desfășurat la Seminarul teologic greco-catolic din Oradea.

În prima parte a întâlnirii a fost dedicată pregătirii seminarul pentru asistenţi spirituali ai Acţiunii Catolice care se va desfăşura în perioada 2-5 martie 2015, la Centrul „Gaudium et Spes” din Traian, jud. Neamţ. A urmat apoi o întâlnire cu dna Monika Kleck, referent pentru România din partea Asociaţiei Renovabis din Germania. A doua parte a zilei a fost dedicată formării. Cu ajutorul d-rei Camelia Nistor, membri consiliului director au aprofundat noţiuni de comunicare şi au învăţat cu să lucreze mai bine în echipă.

În a doua parte a întâlnirii, lucrările Consiliului Director s-au axat pe subiecte asociative precum:  întâlnirea consiliului naţional şi cursurile de formare programate în acest an. A urmat apoi o întâlnire cu PS Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea în cadrul căreia s-a prezentat activitatea Acţiunii Catolice din România precum proiectele şi activităţile viitoare.

Din programul Consiliului Director nu au lipsit momentele de destindere, de rugăciune împreună și  de comuniune, precum şi cu Oana Tuduce, fost preşedinte ACRO şi membri ai ASTRU Oradea.

Codruța Fernea

secretar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *