Scrisoare adresată Sanctităţii Sale Benedict al XVI-lea, Papă Emerit, de către Secretariatul FIAC

Roma, 8 martie 2013

Sanctitatea Voastră,

Forumul International al Acțiunii Catolice încearcă să găsească o cale de a trăi aceasta “nouă” perioadă din istoria Bisericii prin rugăciuni intense pentru și împreună cu  dumneavoastră.

Dorim să vă arătăm afecțiunea și gratitudinea noastră profundă pentru mesajele pe care Sanctitatea Voastră le-a trimis Acțiunii Catolice de-a lungul Pontificatului, o perioadă în care am văzut Asociația crescând atât în Italia, cât și în alte părți ale lumii.

Prețuim anumite cuvinte, care sunt fundamentale în programul nostru de formare și misiune pentru copii, tineri și adulți: setea de sfințenie, responsabilitatea în Biserică și societate, fericirea de a-l întâlni pe Cristos.

Sanctitatea Voastră, ne amintim de dumneavoastră de la fereastră în ziua de 11 Octombrie 2012 când am comemorat cea dea 50-a aniversare a Conciliului Vatican II, la deschiderea Anului Credinței, în timpul Sinodului despre Noua Evanghelizare. O ocazie plină de semnificații și de neuitat ! Vă mulțumim încă o dată și vă asigurăm că “bunătatea Domnului fără margini este încă puternică și astăzi”.

Liderii laici și Asistenții Ecleziastici ai țărilor care fac parte din Secretariat, în mod particular Coordonatorul Emilio Inzaurraga, împreună cu toți membrii AC din toată lumea și bineînțeles subsemnatul, reînnoiesc sincere mulțumiri și se încredințează rugăciunilor Dumneavoastră.

 

+ Domenico Sigalini
Asistent Ecleziastic FIAC

 


Sanctităţii Sale
Benedict al XVI-lea
Pontif Roman Emerit
00120 Vatican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *