Campus național unitar – ediția 2019

În perioada 17 -21 iulie 2019, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani de la Snagov se va desfăşura Campusul unitar al Acțiunii Catolice din România (ACRO), cu tema „Acţiunea Catolică – pe drumul fericirii” și motto-ul „Fericiți cei care ascultă cuvântul lui Dumnezeu și îl păzesc. (Luca 11,28)

Acest campus este adresat tuturor membrilor Acţiunii Catolice (copii, tineri, adulţi) cu intenţia de a fi o ocazie de formare specifică, conform carismei şi misiunii Acţiunii Catolice. Pe parcursul campusului vom aprofunda mesajul Sfântului Părinte adresat Acțiunii Catolice. Participanții vor afla împreună cum apostolatul în acțiunea catolică devine misionar, precum și ce înseamnă pentru fiecare îndemnurile adresate de Sfântul Părinte Papa Francisc: Formați-vă! Rugați-vă! Jerfiți-vă! „Misiunea nu este o îndatorire printre multele în Acțiunea Catolică, este îndatorirea. Este vital de a reînnoi și a actualiza angajarea Acțiunii Catolice pentru evanghelizare, ajungând la toți, în toate locurile, în toate ocaziile, în toate periferiile existențiale”
(Papa Francisc, Congresul FIAC, mai 2017)

Vor participa la acest campus unitar peste 130 de membri ai asociaţiilor din Acțiunea Catolică din România, precum şi diferiţi invitaţi.

Pentru informații: secretar@actiuneacatolica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *