Acţiunea Catolică la ZMT 2016

Dragi tineri din Acţiunea Catolică din România,
Ziua Mondială a Tineretului ne oferă de fiecare dată ocazia de a ne întâlni cu tinerii din Acţiunea Catolică din întreaga lume.

Iubiți tineri, participanți la Ziua Mondială a Tineretului de la Cracovia, vă invit să răspundem pozitiv invitaţiei Forumului Internaţional al Acţiunii Catolice de a ne întâlni în rugăciune împreună cu Fericitul Pier Giorgio Frassati – marţi, 26 iulie, ora 10.00 în Biserica dominicană „Sf. Treime” (ul. Stolarska 12,Cracovia)

De asemenea Acţiunea Catolică va fi prezentă la Centrul Vocaţional (Plac Wschodni Stadionu Cracovia – partea est a Stadionului din Cracovia în zona străzii Józefa Kałuży) de marţi 26 iulie până vineri 29 iulie, în intervalul 13.00 – 17.00 (miercuri până la 22.00). Suntem invitaţi să trecem pe la stand şi să contribuim la un proiect „surpriză” care se va desfăşura în 2017.

Mai multe informaţii despre aceste evenimente sunt disponibile pe site-ul FIAC:

Vă rog să îmi semnalaţi intenţia voastră de a participa la evenimentele AC din cadrul ZMT precum şi numărul aproximativ de tineri din Acţiunea Catolică din Dieceza/Eparhia voastră care vor participa la ZMT Cracovia 2016!

Adriana Ianuş,
Vicepreşedinte sectorul tineri
Acţiunea Catolică din România

Vă rog să faceţi cunoscute aceste evenimente tinerilor din Acţiunea Catolică care vor participa la ZMT precum şi grupurilor diecezane/eparhiale. Cu siguranţă vor fi tineri care vor dori să cunoască Acţiunea Catolică.

 
Nu uitaţi să aveţi la voi:  
  • steagul României, 
  • steagul ACRO, 
  • steagul AC local
  • mici suveniruri cu logoul AC care pot fi dăruite tinerilor din Acţiunea Catolică pe care îi veţi întâlni.

RO_FIAC_ZMT_un cuore solo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *