Acţiunea Catolică pentru TINE(ri)

afis_ACRO_intc 1bLa Întâlnirea Naţională  a Tinerilor Catolici din 22-26 iulie 2009 de la Baia Mare, va avea loc, în cadrul programelor alternative, atelierul cu tema „Acţiunea Catolică pentru TINE(ri)”, organizat de Federaţia Acţiunea Catolică din România (ACRO).

Locul de desfăşurare este sala A4 a  Universitatii  de Nord (str. Victor Babes 62), în ziua de sâmbătă, 25 iulie de la orele 15:00.

Acest atelier se doreşte a fi un moment de comuniune, bucurie şi împărtăşire între tinerii din Acţiunea Catolică şi nu numai. Vor fi prezenţi tineri din AC Iaşi, ASTRU Cluj, ASTRU Blaj, ASTRU Oradea, ASTRU Eparhial Lugoj, dar întâlnirea este deschisă tuturor celor care doresc să participe, indiferent dacă sunt sau nu membri ai Acţiunii Catolice.  Sunt aşteptaţi de asemenea să participe episcopi, preoţi, persoane consacrate, ştiindu-se că o bună colaborare cu ierarhia este trăsătura esenţială a acestei asociaţii de laici.

Participanţii la această întâlnire vor primi salutul membrilor Consiliului Director ACRO prezenţi la INTC, vor cânta, vor viziona filmuleţe cu Acţiunea Catolică şi vor simţi  din plin caracterul unitar şi familial al Acţiunii Catolice. De asemenea se va promova campania de strângere de fonduri pentru Africa din cadrul proiectului „Creştem împreună pentru o lume mai bună”.

Vă aşteptăm cu drag! Contam şi pe TINE(ri)!

Anca Frona – vicepreşedinte sector tineri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *