Întâlnirea preoţilor asistenţi ai Acţiunii Catolice

Invitaţie pentru preoţii asistenţi ai Acţiunii Catolice care vor fi participa la Întalnirea internațională a preoților care se va desfășura la Roma în perioada 09 – 11 iunie 2010.

Cu ocazia întâlnirii internaţionale a preoţilor având motto-ul “Fidelitatea lui Cristos, fidelitatea preotului” care se va desfăşura la Roma în perioada 9 – 10 iunie și care va încheia Anul Preoției, așa cum a dorit Sfântul Părinte Benedict XVI,  preoţii asistenţi din Acţiunea Catolică din toate ţările sunt invitați la un moment pentru rugăciune şi fraternitate. Acțiunea va fi coordonată de Episcopul Domenico Sigalini, Asistentul Spiritual al Forumului Internațional al Acțiunii Catolice și al Acțiunii Catolice Italiene.

Întâlnirea este programată pentru joi 10 iunie la ora 16:30 în Aula Bachelet la Hotelul Domus Mariae (Via Aurelia 481, Roma).

Întâlnirea se va termina cu un mic buffet la ora 18:30, ceea ce va permite tuturor să ajungă în Piaţa Sf. Petru pentru a participa la Veghea de Rugăciune prezidată de Sf. Părinte Benedict XVI de la ora 20:30, în concordanţă cu Întâlnirea Internaţională a Preoţilor (www.annussacerdotalis.org).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *