Sărbători binecuvântate!

Contemplarea cu ochii credinţei a Naşterii Mântuitorului ne dă ocazia să ne minunăm în fiecare an de acest mare dar făcut omenirii de către Tatăl: pe însuşi Fiul său unul-născut. Venirea lui pe pământ în simplitate, în umilinţă şi în sărăcie ne reaminteşte că bucuria stă în lucrurile mici şi că „cei mici” sunt primii care se bucură de vederea Pruncului minunat. Totuşi, Cristos a venit în lume pentru a aduce un mesaj de speranţă tuturor oamenilor,   deoarece  El vrea ca toţi să fie mântuiţi.

Celebrarea Naşterii Domnului nostru Isus Cristos să ne amintească să ridicăm fruntea de la preocupările, grijile şi temerile noastre, pentru a urmări steaua ce aducea marea veste şi a ne îndrepta privirea, inima şi viaţa către Domnul păcii şi al bucuriei!

In numele Consiliului Director al Acţiunii Catolice din România vă dorim să vă bucuraţi din plin de sărbătoarea Crăciunului alături de cei dragi ai voştri!

Mulţumindu-vă pentru dedicaţia cu care aţi onorat Acţiunea Catolică din România în acest an, vă asigurăm de preţuirea şi recunoştinţa noastră şi vă dorim ca în anul care vine să simţiţi binecuvântarea Domnului în tot ceea ce veţi înfăptui, în familia voastră şi în viaţa voastră!

La Mulţi Ani!

 Pr. Felix Roca                                                  Oana Tuduce

Asistent spiritual general                                Preşedinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *